Rockyroad a´la Fru Moschi, kan ätas året rund såklart!
*ler nöjt*
Recept för en långpanna:
400 g mörk blockchoklad
200 g marabou mjölkchoklad
100 g vit blockchoklad
50 g smör
2 burkar kondenserad mjölk
5 dl jordnötter
3 dl rostade grovhackade pecannötter
2 påsar dumlekola, dela varje kola i 4 bitar
6 dl små marshmallows
4 tsk vaniljsocker
Smält och blanda chokladen i vattenbad. Blanda allt i den fina chokladsmeten, rör inte för länge då smälter maschmallowsen. Brukar strö lite över för att det ska se snyggt o gott ut.
Låt stå i frysen i 4 timmar och dela sen upp i lagom stora munsbitar!!
Yammie
Fru Moschi
*ler nöjt*
Recept för en långpanna:
400 g mörk blockchoklad
200 g marabou mjölkchoklad
100 g vit blockchoklad
50 g smör
2 burkar kondenserad mjölk
5 dl jordnötter
3 dl rostade grovhackade pecannötter
2 påsar dumlekola, dela varje kola i 4 bitar
6 dl små marshmallows
4 tsk vaniljsocker
Smält och blanda chokladen i vattenbad. Blanda allt i den fina chokladsmeten, rör inte för länge då smälter maschmallowsen. Brukar strö lite över för att det ska se snyggt o gott ut.
Låt stå i frysen i 4 timmar och dela sen upp i lagom stora munsbitar!!
Yammie
Fru Moschi