hittarecept.se frumoschi.blogg.se - När man får oväntat besök....

När man får oväntat besök....

Den lite gråmulna, dystra dag har jag krupit under filten....min plats i soffan, divandelen, är självklar och jag spånar runt lite på nätet bland bloggar, recept och CandyCrushSaga!
*ler och myser*
Varmt gott kaffe i favvomuggen och lite funderingar kring grejjer jag behöver göra....eller mer, sånt som jag gärna vill ha gjort här hemma.... så såg starten på dagen ut för min del.....

Ni som känner mig vet ju om mitt stora intresse för det mediala...*kollar runt och nickar*.... morgonen startade med ett mail från en mycket god vän som är otroligt duktig medial kvinna.... pang bom så blev morgonen en händelserik start på dagen med besök från andevärlden, jag älskar verkligen den här känslan kring dessa besök!!
Det känns så otroligt speciellt och fint att få bekräftat att det inte bara är tvärslut efter döden.
För er som inte tror på detta....det är helt okej, var och en tror vad man vill.... jag vet vad jag känner, ser eller hör och att jag inte inbillar mig eller har en galet livlig fantasi. Jag har fått bekräftat så många gånger att de budskap som ibland trillar in från andra sidan är verkliga då det kan vara personer som jag aldrig träffat men det som de talar om för mig som jag i min tur berättar för den person som andevärlden vill ha kontakt med, det stämmer.
Namn, födelsedatum, dödsorsak, släktingar, yrke, bostad mm mm..... massor av information som jag inte vet något om men som jag får till mig med hjälp av bilder, dofter, kroppsliga besvär eller liksom en film som jag ser inuti mitt huvud.
*ler och skakar lätt på huvudet*

Återigen....ni som inte tror på detta kanske tror att jag är fullkomligt kuckeliku och tro mig.... för några år sen så var jag nära att tro så själv.
Men efter utbildning tillsammans med andra människor som också var nyfikna och ville utveckla sin eventuella mediala förmåga så har jag fått klart för mig att jag inte är riktigt så galen som man kan tro!!
*blinkar med ena ögat*
Men jag säger inte att jag inte ÄR galen....för det är jag, men det har inte med min mediala förmåga att göra, det är min medfödda personlighet.... och den gör mitt liv lite enklare att leva de dagar som smärtan tar över mitt liv fullkomligt och det känns extra tungt att leva!

Jag har haft tur att ha mött människor med samma intresse kring det mediala som jag har, vi har övat oss på varandra och jag har haft en möjlighet med dessa folk att VÅGA känna, utforska, fråga, våga vara nyfiken och våga tro på det jag upplever i form av olika känslor.
Min lärare som jag hade under en period var noga med att lära oss att sätta ord på de känslor vi kände.... jag hade aldrig tidigare ens funderat över hur mycket olika benämningar det finns på de känslor vi kan känna!
Googla på känslor så får ni se.... det är häftigt att man med alla dessa ord kan förklara så mycket!!
*ler brett*

Intresset för det mediala har gjort min värld mycket större, jag har träffat underbara människor som lärt mig massor!!
Det mediala har gett mig vänner som betyder oerhört mycket för mig och som gång på gång stärker min övertygelse om att det finns en andevärld. Jag hade förmodligen aldrig träffat dessa människor om det inte vore för att vi sökte oss till situationer där andevärlden var/är i fokus.
Jag är oerhört tacksam över detta och jag ser fram emot många fler möten med folk av samma intresse framöver.
Jag är tacksam över allt som flertalet människor har lärt mig...både levande och döda. Jag har fått kontakt med både unga och gamla, folk som inte tror och folk som tror.... folk som aldrig trodde att de skulle tro på andevärlden och som har skrattat åt mina "konstiga aktiviteter" men efter att ha varit med om en seans där de fått budskap från nära o kära som ingen annan kunnat veta och då fått ett öppnare sinne kunnat ta det till sig och sen faktiskt själva börjat leka med tanken kring att gå en utbildning för att få veta mera!
*hämtar andan efter en förskräckligt lång mening*

Jag är inte ute efter att övertala eller övertyga någon om något som man inte tror på, det enda jag vill...det är att ni som inte tror faktiskt låter oss som har ett stort intresse i den mediala världen få göra det vi har intresse av utan att idiotförklarade, utskrattade eller hånade.
Jag har blivit kallad häxa, satanist och allmänt korkad.... det kan jag inte göra så mycket åt, det handlar mer om de personer som uttryckt sig så än om mig som person.
Jag är absolut inte något av det men om de av vilken anledning det ändå må vara vill tro på sin egen sanning och inte vill ha ett öppet sinne, då är det upp till dem!
*ler*
Den dagen som vi dör får var och en av oss reda på sanningen!
*blinkar med ena ögat*

Ha en fin dag alla!

Kram
Fru Moschi
 

Kommentera inlägget här :