hittarecept.se frumoschi.blogg.se - Vill du se min kropp?

Vill du se min kropp?

Jag blev lite laddad när jag läste den här artikeln ikväll:
http://nyheter24.se/nyheter/internet/762609-cancersjuk-mamma-visade-upp-sig-pa-facebook-till-vannernas-stora-ilska
 
Mamman har med hjälp av fotograf tagit bilder på hennes sargade kropp efter operationer, 100 vänner  tog bort sig själva som vänner för de ville inte se bilderna av henne.
Nu ställer jag frågan......skulle ni banga på att jag tar kort på alla mina ärr och fula sammanväxter och visar för er alla här på bloggen och på facebook.....tror  ni att ni skulle tycka att det är ok eller äckligt? Skulle NI kanske tom välja bort mig som vän på facebook för att jag skulle dela med mig av min sargade kropp?! Imorrn ska jag bestämma mig för hur jag ska göra,,,,blir det all the way så visar jag alla kroppsdelar, då får du en chans att välja, väljer du den ärriga sidan så får du hela den ärriga. Med allt vad det innebär, kort, historia sjukdom eller skada och ev åtgärder.
Vågar du se!?
*blinkar med ena ögat och ler*

Natti natti alla hela och halva människor!!
Kram
Fru Moschi
 

Kommentarer :

#1: Ankie

Jag väljer att se!! Alltid! Thats the only way! Du är inte nån annan oavsett hur du ser ut för mig <3 du är alltid vacker <3

Svar: Goa Ankie <3Tack fina, jag är så tacksam över att vi mötts och blivit vänner ska du veta!!
Kramar
Fru Moschi
Fru Moschi

skriven
#2: Tizzel

Jag är ju lite sjukligt intresserad av kroppar och operationer och ärr och sånt... så jag hade tyckt det var spännande!
Jag tycker det var lite märkliga vänner den kvinnan hade. Hon är otroligt vacker, och otroligt modig som vågar visa sig.
Sen kan jag iofs förstå att människor tycker olika. Jag själv t ex hade ju aldrig i livet valt att lägga upp nakna bilder på mig själv - varken opererad eller o-opererad.

Svar: Men visst verkade det märkligt!!? Hon är ju vacker o delar bara med sig av det som ärrat henne o gjort henne till den mänskan hon var just där o då!! Modig o vacker kvinna!!Självklart måste folk få vara olika..... men jag tyckte det var konstigt att man väljer bort kvinnan som vän för att HON valde att dela med sig av sin kropp.
Kram
Fru Moschi
Fru Moschi

skriven
#3: Carina Gerdin

Jag skulle aldrig i livet ta bort nån som är min vän pga ärr på kroppen...aldrig! Jag läste om det jag med & det visar ju bara vilken syn på människor vissa har...tack o lov tillhör jag inte dom.
Personligheten sitter väl inte i om man har en ärrig kropp, är hjulbent, har fräknar, haltar, stammar etc...det är vad som döljer sig inom en människa som är avgörande, ett gott hjärta <3 sen spelar det ingen roll hur personen ser ut...jag älskar alla mina vänner & jag hoppas jag kan förmedla det. Kramar till dig du fina Pernilla <3

Svar: Det är precis så jag tänker vännen.... vi som är ärrade bär våra skavanker med stolthet och nytt sätt att se på livet! Kan det vara så att de som valde ta bort henne som vän själva är livrädda för att inte se perfekta ut?! Stackare...vilken tyngd det måste vara att bära på en syn på livet där man tycker att det är viktigast hur man ser ut i skinnet!! Tack goa vännen min....du ser sannerligen bortom alla ärr o skavanker <3Bamsekramar till dig!!
Fru Moschi
Fru Moschi

skriven

Kommentera inlägget här :