hittarecept.se frumoschi.blogg.se - Sexig, charmig och spännande....

Sexig, charmig och spännande....

På senaste tiden så har jag fått ett otal förfrågningar om att bli vänner på facebook. Stiliga mörkhyade och mörkhåriga män från Indien, USA, England, Brasilien och flera länder!
Med försök till smicker i form av hur de fångades av hur vacker jag är i första anblicken av mitt foto som de råkat hitta hos en gammal skolkamrat som "har" mig som vän på facebook och de vill inte göra mig generad men jag är både sexig och utrstrålar kvinnlighet...sån kvinnlighet som får män att vilja föröka världen med mig!!
*höjer ena ögonbrynet och nickar lite smånöjt*

Jodå...å att eeh... man är ju med i gamet alltså!! Inte var dag som män vill erbjuder mig resor, ligg och djup vänskap bara genom att titta på min facebookbild!!
*blinkar med ena ögat*

Vad sägs om detta från James Richardsson!?
A picture is worth a thousand words, but seeing yours made me speechless, honestly you posses this charm of novelty that i found myself not able to resist, so i thought it wise to write to you...

*harklar mig lite*
Minsann... Mart George, Ramsey R Patterson, Erik Andersen, Ryan Davis Young, John Smith... *skrattar lite*... Wilshere Ray...några av de män som fastnat för min oemotståndliga charm och önskar träffa mig!!
MEN.... några av dem har inte en enda vän eller aktivitet på sin egen facebooksida, vi har absolut inga gemensamma bekanta i form av gamla klasskamrater eller annat.

Nu till min undran... Ser jag så förbaskat ensam, lastgammal, naiv, dum och desperat ut på min bild på facebook?!
*höjer båda ögonbrynen o ser förbaskat frågande ut*

Självklart så fattar jag att det är fejkade män...tro inget annat hörrni!!
*kände ett plötsligt behov av att förtydliga mig*
Och jag fattar att de inte är ute efter min oemotståndliga charm och sexappeal utan är lurendrejare!!
Nu kan jag skratta bort det, trycka bort deras vänförfrågningar, spärra och blockera och göra allt jag kan för att slippa dem.... men det sorgliga är ju att det faktiskt måste finnas kvinnor därute i etern som lockas av deras sätt att skriva och att de ger komplimanger som får smörkrämen i biskvier att verka torr.... Annars skulle de väl inte hålla på som de gör!?
Det finns ju tyvärr mängder av ensamma män och kvinnor som desperat och blåögt söker kontakt med det motsatta eller samma könet för att få lite kärlek i livet! Jag använder mig inte av ordet DESPERAT i min text som ett rent negativ ord...nääe...mer för att beskriva en otrolig längtan efter nåt som varit frånvarande i många år eller tom kan kännas som ett ouppnåeligt mål.... KÄRLEK OCH ÖMHET!!

Att det då finns mängder av idioter här ute i vida världen som utnyttjar internets möjligheter till att krympa världen och göra det lättare för människor att hitta en livskamrat, att de spelar på en annan människas känslor och sårbarhet för att kunna luras på pengar, sex eller annat som är för eget syfte....det gör mig vansinnigt förbannad!!


Jag trycker bara bort de där männen när de dyker upp...ibland när jag har tid och lust så söker jag runt på deras namn och blir inte överraskad när jag ser att de inte ens varit så pass smarta att de bygger upp en facebooksida som ser levande och äkta ut... Det säger ju en hel del om dem själva men också en del om hur lite folk som kanske söker vitt och brett efter kärlek kanske inte kollar upp om det är på riktigt utan sväljer meddelandet om hur vacker och åtråvärd man är med hull och hår.... och jag vågar knappt fundera i min vildaste fantasi vad en del av de där fejkade namnen har för avsikter om de väl lyckas fånga nån i sitt nät!!
 
Det är sorgligt och irriterande på en och samma gång att det här händer, men det är ju en av baksidorna med internet....att folk med onda otrevliga avsikter kan husera snudd på fritt!!
Var rädda om er hörrni!!
OM ni känner er desperata efter kärlek och ömhet så snälla söta... ha tålamod och förtröstan, det finns en kärlek för alla om man letar på rätt ställe...och rätt ställe är inte där en människa inte kan bevisa vem han eller hon är och att det är med goda avsikter som man vill ha kontakt med dig!!
*nickar och ler*

Jag har haft tur att ha hittat min livskamrat och stora kärlek tidigt i livet, jag är otroligt tacksam över det och känner stor sorg över de som inte får känna det jag känner! Det kan tyckas att det är enkelt för mig att sitta här och skriva att det finns kärlek för alla... var "BARA" tålmodig... Kärlek kan uppstå närsomhelst, varsomhelst och hursomhelst.... i kön på ICA, på campingen, i skidbacken, trappuppgången,, på jobbet eller på nätet, jaa på nätet. För alla är ju inte fula gubbar som vill luras såklart!
*skakar lätt på huvudet*

Seriösa dejtingsajter, chatsidor eller andra ställen där människor "möts" och man finner det där liiiilla lilla extra hos nån som får det att pirra i magtrakten är ju toppen om man kanske inte har tid, lust eller råd att gå på krogen eller leta upp folk öga mot öga i någon förening eller jaa varsomhelst. Jag har flera vänner som hittat sina livskamrater på nätet och de hade antagligen aldrig mötts om det inte vore för internet och dess möjligheter!
*ler och tittar på in kussebuse*
 


Sök eller vänta på kärleken...gör det som känns bäst för just DIG, men var petig och tänk på att DU är värd det bästa!! Alla ni som redan har funnit kärleken...vårda den ömt och innerligt!!
*ler och nickar*
Ni som väljer att inte söka eller vänta på kärleken....det är okej det också, bara just DU är nöjd!!

Vad ni än gör...akta er för de fula gubbarna och tanterna som gör allt för att lura skjortan av er utan något samvete eller vett och sans!
 Önskar er allt gott i februarisolen!

Måndagskramar
Fru Moschi

Kommentarer :

#1: Johanna L

<3

Svar: <3
Fru Moschi

skriven
#2: G

Haha! Det är Tony som testar dig, fattarula'! ♡

Svar: Haha... sicken en...han är lurig den där!! Får nog kolla vad han håller på med på dagarna när han säger att han jobbar Gith!! ;)
<3
Fru Moschi

skriven
#3: Rozie

Sådana där har jag också råkat ut för. Jag raderar dessa meddelanden och blockerar personerna i fråga. ;-)
Kram ♥

Svar: Det är bra Rozie...de ska banne mig inte husera hur fritt som helst!! Någon gång måste väl nån ledsna ändå.... ;)Kramar
<3
Fru Moschi

skriven

Kommentera inlägget här :